Puzzle Grand Prix

Vandaag kwam ik op de site terecht van de World Puzzle Federation. Zij organiseren ieder jaar een serie wedstrijden waarin je puzzels moet oplossen. Bij deze wedstrijden komen allerlei leuke en spannende puzzels langs. Het mooie is dat al deze puzzels gratis te vinden zijn op hun website. Onderstaande puzzel komt van een van de voorronden van vorig jaar.

Puzzel_grand_prix
Plaats de getallen 1 tot en met 3 plaatsen, zodat in iedere regio (dikgedrukte gebieden van drie vakjes) of drie dezelfde of drie verschillende getallen staan. Bovendien moeten twee aangrenzende vakjes verschillende cijfers bevatten als ze in verschillende regio’s liggen.

Hier vind je alle puzzels uit de voorronde waar deze puzzel uitkwam.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s