Your Next Mission

Vrienden van mij zijn een tijdje terug het bedrijfje YourNextMission begonnen. Zij organiseren intelligente puzzelgames, zoals het mainframe. Dat is een puzzelspel waarin je op een computer allemaal mysterieuze opdrachten krijgt die gaandeweg het spel steeds lastiger worden. De eerste editie van dit spel stamt uit een Wie is de mol-spel die we in Polen georganiseerd hebben. Deze is hier online te spelen (tip: het spel doet het het beste in FireFox).

In een van de eerste levels moet je proberen om bevoegd te worden om het mainframe binnen te gaan (zie de afbeelding hieronder). Heb jij een idee hoe dat kan?

onbevoegd

Inmiddels is er een tweede (nog mooier) mainframe af die vorige week door vier groepen in een bunker opgelost is. Deze mainframe organiseren ze later dit jaar opnieuw. Als je houdt van een uitdaging kun je je daarvoor met een team aanmelden.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s