Manifold

Ik heb het vouwspel Manifold gekocht. In dit spel zitten 100 uitdagende vouwpuzzels. Het doel is om een origami-blaadje zo te vouwen dat je aan de ene kant van het blad een zwart 4 bij 4-vierkant krijgt en aan de andere kant een wit 4 bij 4-vierkant. Hieronder zie je de eerste puzzel.

Manifold_opgave1

De Engelstalige uitgever van deze puzzel heeft zes voorbeeldpuzzels online geplaatst. Deze kun je hier downloaden. Aan de laatste puzzel kun je zien dat de puzzels tegen het einde (in ieder geval voor mij) zeer uitdagend worden. Als deze puzzels naar meer smaken, kun je het spel kopen in een speelgoedwinkel of bol.com.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s