Schaakcursus

Ik geef al jaren introductiecursussen schaken op basisscholen. Dit doe ik door de schaakstukken een voor een te introduceren. Tussen iedere uitleg spelen we in tweetallen schaakspelletjes. Deze spelletjes heb ik zo uitgezocht dat ze zowel leuk zijn voor diegenen die nog niet konden schaken als voor de leerlingen die al regelmatig schaken.

Vorig jaar heb ik deze korte cursus op video gezet:

Voor de leerkrachten en ouders die deze cursus zelf ook willen geven, heb ik de uitleg van alle spelletjes ook uitgeschreven.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s